Program


Kolompos Színház és Gyermektáncház: Egyszer egy királyfi

Kolompos Színház és Gyermektáncház: Egyszer egy királyfi

Az "Egyszer egy királyfi mit gondolt magában..." ének játékos előadása jelmezbe bújtatott közreműködőkkel (óvó nénik, tanító nénik, anyukák), sok humorral és erkölcsi tanulsággal: a szeretet és a hűség többet ér, mint a pénz és a hatalom.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 11:00

2019. április 06. szombat 11.00
Kolompos koncert és táncház
Egyszer egy királyfi

Az "Egyszer egy királyfi mit gondolt magában..." ének játékos előadása jelmezbe bújtatott közreműködőkkel (óvó nénik, tanító nénik, anyukák), sok humorral és erkölcsi tanulsággal:
a szeretet és a hűség többet ér, mint a pénz és a hatalom.

A koncert része a Kultúrházak éjjel-nappal című programsorozatnak!

Bővebb információ:
Varró Marianna, tel.: 282-9752/0107 m., email: varrom@kmo.kispest.hu

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel