Program


Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Örömmel jelentjük be a Crowne Plaza Budapest báltermében megrendezésre kerülő kivételes hangversenyt, melynek során a klasszikus zene legkiválóbb alkotásait élvezhetik vendégeink.

A műsor részletei:

Beethoven: B-dúr trió, op. 11.

Eredetileg klarinétra, csellóra és zongorára íródott, de gyakran hallani az itt felcsendülő összeállításban is. Harmadik tételének témáját egy korabeli operaslágerből meríti - ez a dallam akkoriban annyira népszerű volt, hogy az emberek az utcán is dúdolták, így érdemelte ki a közkeletű "Gassenhauer" jelzőt. 

Cassadó:  C-dúr trio

Gaspar Cassadó korának egyik legjelentősebb csellóművésze volt, zongoratriója pedig a modern spanyol trióirodalom egyik ritkán hallható gyöngyszeme. Különleges hangulatú tételeit átszövik a spanyol és katalán zene jellegzetes dallamai és ritmusai.

Sosztakovics: e-moll trió, op. 67.

Sosztakovics második, e-moll triója ezzel szemben kevésbé könnyed hangvételű alkotás, magával ragadó energiája azonban a szovjet kamarazene egyik legkedveltebb darabjává emelte. S bár itt a slágerszerűség nem cél, szinte garantált, hogy a koncertet követően a zárótétel témája cseng majd a közönség fülében.

Közreműködő művészek:

Wunderlich Márton, hegedű

Yosuke Shimizu, cselló

Gulyás Berta, zongora

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehessen ennek a különleges zenei élménynek a Crowne Plaza Budapest elegáns környezetében!

Köszönjük, hogy minket választottak, és várjuk Önöket szeretettel!

Ajánlatunk


BEMUTATÓ színházterem jegyár egységesen: 2500 Ft támogatói jegy: 5000 Ft időtartam: 50 perc korosztály: 6+

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel