Program


KŐMŰVES KELEMEN - Kecskeméti Katona József Színház

KŐMŰVES KELEMEN - Kecskeméti Katona József Színház

Mi az erősebb, az anyagi érdekeltség vagy a feladatba vetett hit; létezik-e szolidaritás, vagy csak üres szólam a bajtársiasság emlegetése; szabad-e, lehet-e emberéletet áldozni egy hitért, egy ügyért? Épülhet-e érték, ha romokban a morál?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 20:30

Mit jelent a művészi szabadság? Meddig szükséges az alkotói fanatizmus, és mikortól válik veszélyessé? Miképp oldható fel közösségi érdek és egyéni boldogság konfliktusa? Végletesen átérzett hivatástudat, vagy gőgös karriervágy, túlfűtött ambíció áldozata lesz-e Kelemen? És főként: milyen lesz az a vár, melyet csak emberáldozattal lehet felépíteni? Átok, vagy áldás lebeg fölötte?

Csak kérdéseink maradnak. Az ismert rock-ballada ugyanis olyan felvetések sokaságából áll össze, melyekre nincsenek egyértelmű válaszok. És hogy mi következik a legvégén? Az elkerülhetetlen isteni igazságszolgáltatás… és a kérdés, mi a fontosabb: a művészet, vagy az ember?

 

Ajánlatunk


vígjáték két részben

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel