Program


Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa koncert

Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 4. hétfő, 19:00

Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa Szabadnak születtél című stúdióalbuma 2020-ban jelent meg, sorban a negyvenegyedik. Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre. A munkafolyamatokat, mint évek óta Závodi Gábor irányította, továbbá ő írt kettő dalt is a lemezre.

„Mi, akik dolgoztunk ezen az albumon – és én személy szerint különösen – egyet egészen biztosan tudatni akartunk mindenkivel, aki hallgat bennünket: SZABADNAK SZÜLETTÉL!” – hangsúlyozta Koncz Zsuzsa.”

A hatályos jogszabályok szerint a koncert védettségi igazolvány nélkül látogatható!

Kedves Koncz Zsuzsa koncertjegy tulajdonos!

A koncertjeink előtti kötelező Covid tesztelés során kiderült, hogy az egyik zenekari tag pozitív eredményt produkált.

A kötelező protokoll által előírt karantén miatt a február 24.-i nyíregyházi koncertet sajnos így el kell halasztanunk.

A koncertet 2022. április 4.-én - hétfőn - tudjuk megtartani ugyanazon a helyszínen.

A megváltott jegyek erre a koncertre érvényesek!

Ha Önnek az időpontváltozás miatt nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani:

 • Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre 

 A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

• Igényelheti a jegye visszaváltását:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas

Választásukat 2022. március 7.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Megértésüket köszönjük!

 

Gag Management Produkciós Iroda

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel