Program


Koneli Est Bagdi Bellával és Kardos Évával: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Koneli Est Bagdi Bellával és Kardos Évával: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Pódiumbeszélgetés: Bagdi Bella, Kardos Éva, Tenki Réka, Szabó Márta

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 26. csütörtök, 18:00

Koneli Est
Bagdi Bella: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?
Kardos Éva: Hogyan legyek elég jó szülő?

PROGRAM:
17:00-18:00 Érkezés, büfé, regisztráció
18:00-18:10 Köszöntő
18:10-18:30 Kardos Éva a KONELI Intézmények alapítójának előadása: Hogyan legyek elég jó szülő?
18:30-19:15 Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat? című előadása
19:15-20:00 Pódiumbeszélgetés: Bagdi Bella, Kardos Éva, Tenki Réka -édesanya, színésznő- és Szabó Márta -pedagógus, a Boldogságóra nagykövet- pódiumbeszélgetése
20:00-20:30 Közönségkérdések
 
Bagdi Bella
Személyiségfejlesztő előadó, tréner, többszörös platinalemezes énekesnő és a Sorsfordító önbecsülés bestseller című könyv szerzője. A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, ő indította el Magyarországon azt az iskolai Boldogságóra mozgalmat, mely a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amelynek a pozitív hatásait az ELTE PPK tudományosan is igazolta.
 
Kardos Éva
Szemléletváltó. A KONELI Intézmények alapítója, aki amellett, hogy kétgyermekes anya, útjára indított egy óvodát, iskola-előkészítőt, iskolát, fejlesztő központot, melyek különleges programjuk mellett azért sikeresek, mert minden gyermek önmaga lehet, mert fontosak az erkölcsi normák, tisztelik társukat és a felnőtteket, mind emellett mai tudást kapnak, innovatív módszereket alkalmazva.

Parkolás: az utcán, vagy a Liget Múzeum mélygarázsban javasolt

AZ ESTRŐL
 
- A KONELI - a Konstruktív Életvezetés Intézményei- fontos küldetésnek tartja, hogy a felnövő gyermekek lelki biztonságban nevelkedjenek otthon és az óvodákban, iskolákban is, ezért is alkalmazza Bagdi Bella Boldogságóra programját. A sok pozitív visszajelzés és tapasztalat alapján látjuk, hogy mennyire fontos küldetés ez, hogy minél több ember tudtára adjuk ennek a programnak a jelentőségét.

Az est folyamán előadást hallotok Kardos Évától, a KONELI Intézmények alapítójától, Hogyan legyek elég jó szülő címmel? -aki amellett, hogy kétgyermekes anya, útjára indított egy óvodát, iskola-előkészítőt, iskolát, fejlesztő központot, egyesületet, melyek különleges programjuk mellett azért sikeresek, mert minden gyermek külön személyiségként van kezelve, ahol fontosak az erkölcsi normák, és tisztelik egymást és a felnőtteket is a gyerekek.

- Ezt kövezően Bagdi Bella személyiségfejlesztő előadó, tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője tart előadást arról, hogy gyermekeinket hogyan csiszolhatjuk, fejleszthetjük, ösztönözhetjük úgy, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle.

"Ez sajnos nem egyszerű feladat, hiszen a legtöbben hiányfókuszú szemléletben nevelkedtünk. Azt táplálták belénk, csak úgy válhatunk eredményessé és boldoggá, ha megszüntetjük a hiányosságainkat és kijavítjuk a hibáinkat. Az igazság az, hogy ennek épp az ellenkezőjét kellene tennünk! Sikereket az erősségeink fejlesztésével, nem a hiányosságaink megszüntetésével érhetünk el. A Gallup Intézet tudományos kutatásai kimutatták, hogy a kiemelkedően sikeres emberek attól olyan eredményesek, hogy a gyengeségeik helyett az erősségeikre koncentrálnak az élet minden területén. A jó hír, hogy a szemléletváltáshoz soha nem késő. Akár most, ebben a szent pillanatban is dönthetsz úgy, hogy felfedezed a saját erősségeidet és elkezded fejleszteni, használni őket a saját boldogságod és jólléted érdekében." Bagdi Bella

- Az előadások után pódiumbeszélgetésre invitáljuk Bagdi Bellát, Kardos Évát, Tenki Réka édesanyát, Szabó Mártát, pedagógust.
 - A pódiumbeszélgetés után közönségkérdésekre is választ adnak az előadók.
 
(A programváltozás jogát fenntartjuk.)
*A kitöltött regisztrációs lapot követően email-címedre kapsz egy számlát, melyet befizetve névlista alapján tudsz bejutni a rendezvényre! Köszönjük, hogy elfogadod, hogy minél kevesebb papírt használjunk el! ;)
 
A KONELI Est szervezője a Koneli Alapítvány és a Nemzetközi ALMA Egyesület.

Ajánlatunk


Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél

Az Átrium Staff Band a színház fennmaradásáért adománygyűjtő koncertet tart.

Ajánló


A flamenco-salsa-pop legenda, NICOLAS REYES énekes vezetésével lép színpadra a THE GIPSY KINGS. A legendás együttes tagjai 1988-tól a műfaj…

M. Petipa / Solymosi T. / Mirzoyan A. / Prokofieva I. / W. Forsyte / H. Lander / L. Minkus…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel