Program


Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is

Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is

2018. május 5-én nagykoncerttel ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Korál. A 80- as, 90-es években hatalmas sikereket arató kultikus rock együttes a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra. A banda frontembere, Balázs Fecó zeneszerző-énekes felejthetetlen koncertet ígér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 5. szombat, 20:45

Hazánk legendás rock zenekara, rendhagyó módon, egy közösségi fórumon, videó üzenetben jelentette be, hogy több mint tíz év hallgatás után újra színpadra lép, hogy eddig nem látott módon ünnepeljék meg a jeles évfordulót.
„Eljátszunk mindent, amit a rajongóink szeretnek tőlünk, garantáltan senki nem távozik csalódottan, mert esetleg kimaradt a kedvenc Korál-slágere. 2018-ban 40 évesek leszünk, bőven akadnak a repertoárunkban korszakos dalok, úgyhogy nem egyszerű a program összeállítása, de ez édes teher a számunkra. Igyekszünk összefoglalni az életművünket. Addig játszunk, amíg minden fontos dal sorra nem kerül. Az biztos, hogy megismételhetetlen buli lesz.” – mesélte izgatottan Balázs Fecó.
„Mi az együttesben már nagyon várjuk a májust, készülünk néhány exkluzív meglepetéssel is, elvégre nem minden nap lép fel az ember az Arénában, ahol tizenkétezren éneklik együtt velünk a dalokat” – mondta a Kossuth-díjas zenész, aki társaival már elkezdte tervezni a színpadképet, hogy a slágerek mellett a látvány is maradandó élményt nyújtson a rajongóknak.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel