Program


Kornis Mihály: Körmagyar (felolvasószínház)

Kornis Mihály: Körmagyar (felolvasószínház)

Kornis Mihály KÖRMAGYAR c. drámájának felolvasószínházi előadása Csákányi Eszter és a szerző előadásában.
A felolvasószínházat helyre szóló jegyekkel lehet megtekinteni a FÉM színháztermében, az előadást egy szünettel tartjuk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 28. hétfő, 19:00

"Öt estét kaptam az évadból, hogy játszhassak, színész is lehessek legkedvesebb darabjaimban: adjam elő őket Önöknek. Nem is egyedül játszom az első három színházi estemen, hanem nagy színésznőkkel; volt kollégáimmal, barátaimmal, pályám tanúival.
Először Csákányi Eszterrel, október 28-ikán a Körmagyart adjuk, azután Molnár Piroskával november 22-ikén a Kádárék balladáját, végül 2020. január 3-án Eszenyi Enikővel a Kozma kerül színre.
Én leszek minden férfi, már ahogy az történni szokott írás közben, és ők az összes nők egy-egy darabban, mert ők a lelkem másik fele.
2020. február 24-én eljátszanám ifjúkorom sikerét a Nemzetiben, a Halleluját. Szoktam. CD-n már megjelent, de élőben először hallják.
2020 április 6-ikán pedig még nem döntöttem el, mit játszom: vagy épp írt könyvemből néhány monológot adok elő, vagy egy darabot.
Meglátjuk. De Andai Kati lesz a partnerem!
Személyesen hívom Önt, bizony, vegye úgy…
Az életem kerül bemutatásra ezekben a nekem döntő darabjaimban.
Gyertek! Kiteszem érte a szívem az asztalra."
(Kornis Mihály)

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel