Program


Aktuális előadásokItt nem az fontos, hogy mások mit gondolnak arról ami belőled spontán megszületik, hanem hogy szabadon kibontakozhass, mert ez az igazi művészet.... és az alkotásod valóban művészivé válik.

Nyitott műhelyünkben kreatív írás gyakorlatokon keresztül lehet megismerkedni a szavaink és az általunk írt szövegek mágikus hatóerejével. Egy teljesen egyszerű, szabad és játékos módszert ismerhetsz meg, melynek segítségével meglepően eredeti alkotások születnek. E technika segítségével sokkal mélyebb szinten léphetsz kapcsolatba Önmagaddal és a saját kreativitásoddal, valamint azzal a művésszel aki valójában benned él!

A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra, nyelvtani vagy irodalmi ismeretekre. Itt egyedül Rád van szükség!

Sokféle kifejezési eszközzel dolgozunk; szavakkal, szövegekkel, mozgással, hanggal, gesztusokkal, formákkal, képekkel… szabadon, komolyan, könnyedén és teljes átéléssel.

Gyere tarts velünk, és mozgásba lendül az Életed!

Hozz magaddal íróeszközt és füzetet. A műhelyen laptop, tablet, okostelefon nem használható. A program időtartama kb. 3,5 óra.


A következő műhelyek témái:

November 19. kedd 18 óra: Tudat-alatti -  Fedezd fel, hogy mi rejlik
ott a mélyben...Szeretettel látunk!

Ajánló


A zöldövezet segít megtalálni az utat egy tudatosabb, környezetbarát élethez. Hulladékmentes életmód -…

Készen állsz valódi önmagad megismerésére? Gyere el Dr. Eben Alexander előadására, gyorsítsd fel…

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle,…

Készítette: NeoSoft
Fel