Program


Kulturális körmenet / Könyvtár- Koncertek
2

Kulturális körmenet / Könyvtár- Koncertek

A könyvtár jellemzően a csend tere. Nemhogy zene, többnyire semmi sem szól benne, legfeljebb a gondolatok hangja hallatszik nagyon halkan. A Fesztivál Akadémia „kulturális körmenete” ezen fog most változtatni: három kivételesen szép, és akusztikai szempontból is kiváló könyvtár olvasótermét fogjuk megtölteni zenével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 25. csütörtök, 11:00

Az Egyetemi Könyvtárban, az Idegennyelvű Könyvtárban és a Budapesti Műszaki Egyetem Könyvtárában egyaránt rövid koncerteken vehetnek részt az érdeklődők, és a zenéhez minden alkalommal felolvasás is társul, mégpedig neves színészek közreműködésével. A városnéző túrának is beillő eseménysort két „nem-könyvtár” keretezi helyszínként, az Uránia Filmszínház gótikus-reneszánsz-mór nagyterme, valamint a Parlament Kupolaterme, ahol a Fesztivál Akadémia művészei egyebek mellett Liszt Koronázási miséjének néhány tételét is játsszák majd a Szent Korona közvetlen közelében.

Pontos menetrend:

11:00-12:30      Uránia Nemzeti Filmszínház
13:00-14:30     ELTE Egyetemi Könyvtár
15:00-16:30    Országos Idegennyelvű Könyvtár
17:00-18:30     Budapesti Műszaki Egyetem központi könyvtár

A belépőjegy a fenti koncertekre érvényes.

A Kulturális körmenet vendégei részére az utolsó állomás ingyenes. A Parlamenti koncert csak előre leadott névvel és születési dátummal látogatható, ezért vendégeinket kérjük, hogy az első állomáson az Uránia Filmszínházban jelenjenek meg, majd személyazonosító iratot a Parlamentbe hozzanak magukkal:


20:00–21:30     PARLAMENT KUPOLATERM

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel