Program


Aktuális előadások



Patkó Ágnes a Szekszárdi vörös krimisorozat írónőjének idén ősszel jelenik meg a második regénye a Líra könyvkiadó gondozásában.

Ezen a különleges, könyvbemutatóval egybekötött estén a Gyilkos borvidék c. könyvet ismerheted meg egyenesen a szerzőtől. Az esemény a Kultúrházi estek programsorozat első állomásaként debütál.Az esemény során - és pár pohár finom szekszárdi bor társaságában, - bepillantást nyerhetünk a népszerű krimisorozat legfrissebb történetébe, amely ismét bűnügyekkel, izgalmakkal és a magyar borvidék történelmével és szépségével várja az olvasókat.

 Az írónő mesél az írás folyamatairól, a szereplők megformálásáról, és arról, hogy mi inspirálta a történet kialakításában. A beszélgetés moderátora Kovács Annabella, aki kérdéseivel vezeti végig a közönséget a regény rejtélyein és a krimiírás kihívásain.

Az esemény végén lehetőség nyílik kérdéseket feltenni az írónak, valamint könyv vásárlásra és dedikálásra is sor kerül.

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Láng-Kovács Éva művészettörténész, a Festők a szabadban című nagy sikerű regény szerzője, Ferenczy életművének bemutatása mellett, érdekességekről is mesél a…

Kollár-Klemencz László és Háy János közös barangolása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel