Program


Lau - Electric Lounge

Lau - Electric Lounge

Az Electric Lounge egy különleges elektronikus zenei program, amely a lounge életérzést hozza el a történelmi Várkert Bazár festői környezetébe. A lenyűgöző panoráma és a varázslatos Neoreneszánsz kert atmoszférája egyesül a legjobb elektronikus zenékkel. Az esemény ideális kikapcsolódást nyújt a nyári estékhez, ahol a nyugodt, mégis energikus zenei hullámok garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 7. szombat, 20:00

 

LAU elektro, techno, garage, house és breakbeat DJ és producer, aki ezeknek a műfajoknak a fúziójában is elmerült. Már 10 éve aktív a zenei világban, ebből 7 éve szólóban. A 2021-es Boiler Room fellépése után Lau első külföldi élő fellépésére az Academia Film Olmouc 57. évfordulóján került sor. Azóta játszott Kazahsztánban, Berlinben és a MENT 2023 fesztiválon, valamint fellépett a Fusion Festival ’23 és az Ozora Festival ’23 eseményeken is.

Kreatív visszavonulását követően befejezte négy számos EP-jét, amely új hangzását és legbensőbb énjét tükrözi. Most ezt az újdonságot szeretnénk megosztani veletek. 

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Esőnap: 2024.09.13.

Ajánlatunk


Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel