Program


Ledpuppets: Ukiyo - A lebegő világ képei

Ledpuppets: Ukiyo - A lebegő világ képei

Az előadás címének választott kifejezés – ukiyo – az illanó világ képeire utal, és egyben egy tradicionális japán művészeti korszakot is takar. A formáció új előadása egy mese feldolgozásán keresztül ebből a virágzó képi világból merít. Egy távoli kultúra fényei kelnek életre, hogy a szemünk előtt elúszva álljanak össze egy történet képeivé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 16:00

A Ledpuppets társulás egy kísérleti vizuális színház, amely a bábjáték műfajából kiindulva keres tágasabb lehetőségeket és új nézőpontokat. A 2014 óta fénybábokkal kísérletező csapat – mintegy saját gyökereit keresve – a „lampionok őshazájába”, Japánba kalauzolja a nézőt.

Az előadás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Ajánló


5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel