Program


Lelki fröccs- Singer Magdolna: Veszteségek ajándéka

Lelki fröccs- Singer Magdolna: Veszteségek ajándéka

Singer Magdolna író, gyásztanácsadó előadásában szép és inspiráló példákkal illusztrálja a személyiségnek azt a gazdagodását, nemesedését, amely valamely veszteséggel való megküzdés során keletkezik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 18:00

Lelki fröccs
Singer Magdolna: Veszteségek ajándéka

Hogyan küzdhetünk meg a bennünket ért kisebb-nagyobb csapásokkal, majd hogyan fordíthatjuk azokat végül javunkra? Tudunk-e úgy tekinteni az életünk veszteségeire, mint értékes ajándékokra, amelyek formáltak bennünket, segítettek azzá válni, akikké váltunk?

Singer Magdolna író, gyásztanácsadó előadásában szép és inspiráló példákkal illusztrálja a személyiségnek azt a gazdagodását, nemesedését, amely valamely veszteséggel való megküzdés során keletkezik. Veszteségeink meggyötörnek bennünket, ezért szeretnénk elkerülni ezeket. Minthogy ez lehetetlen, hiszen nem tudjuk úgy leélni az életünket, hogy ne érjenek veszteségek, sőt, tragédiák bennünket, ezért a legtöbb, amit tehetünk, hogy a gyász, a fájdalom megélése mellett felismerjük és elfogadjuk a pozitív változás ajándékát. Értelmet találni a megváltoztathatatlanban óriási kihívás, ám ha sikerül, kiteljesedettebb életet élhetünk.

Fotó: Hajdrak Tímea

 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel