Program


Let Spin (UK)

Let Spin (UK)

„Egy új prog-jazz supergorup” (Jazzwise), „teljesen eredeti identitás, amely a brit jazz egyik legjobbjának ígérkezik...” (The Guardian), „eklektikus, szenvedélyes és elképesztő” (LondonJazz) – ilyen és ehhez hasonló lelkesedés fogadta a sokoldalú poszt-jazz kvartett, a 2012-ben alakult zeneszerző-zenész csoport, a Let Spin bemutatkozását.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 7. péntek, 20:00

Let Spin (UK)

Közreműködik:

    Chris Williams - altszaxofon
    Moss Freed - gitár
    Ruth Goller - basszusgitár
    Finlay Panter - dob

„Egy új prog-jazz supergorup” (Jazzwise), „teljesen eredeti identitás, amely a brit jazz egyik legjobbjának ígérkezik...” (The Guardian), „eklektikus, szenvedélyes és elképesztő” (LondonJazz) – ilyen és ehhez hasonló lelkesedés fogadta a sokoldalú poszt-jazz kvartett, a 2012-ben alakult zeneszerző-zenész csoport, a Let Spin bemutatkozását. Személyes és zenei etoszukat egyaránt az egyenlőségre törekvés jellemzi. Ez persze érthető, hiszen a Moss Freed gitáros (Union Division, Spike Orchestra), Ruth Goller basszusgitáros (Melt Yourself Down, Vula Viel), Finlay Panter dobos (Beats & Pieces Big Band, Sound 8 Orchestra) és Chris Williams szaxofonos (Led Bib, Sarathy Korwar. Liran Donin's 1000 Boats) alkotta négyesfogatban – a Phronesishez vagy a The Bad Plushoz hasonlóan – midegyik tag szerző is egyben és a hangszereléseket is általában együtt alkotják meg. Lemezeikre mindnyájan ugyanannyi számot írnak, a végleges tartalomról pedig mindaddig egyeztetnek, amígy egyhangú döntés nem születik. Jól példázza ezt mind a 2014-es Let Spin, mind a rákövetkező évben kiadott Let Go lemezük, mindkettő az Efpi Records kiadásában.

Jelenleg harmadik albumukon dolgoznak, mely 2020 tavaszán jelenik meg, szintén az Efpi Recordsnál. Az Alex Killpartrick producerrel szoros együttműködésben létrehozott, nyolc dalból álló gyűjtemény a kísérleti poszt-jazz diadalmenete lesz, hűen tükrözve a zenekar egyre bővülő zenei inspirációinak szövevényes hálóját, elmélyült érdeklődésüket a legfrissebb produkciós technikák iránt – és nem utolsósorban a tagok egyéni fejlődését, úgy zeneszerzőként mint előadóként.

Igencsak szertágazó inspirációik – a Rage Against The Machine-től Hermeto Pascoalig, Bill Friselltől J. S. Bachig – olyan hangzássá sűrűsödnek, mely kizárólag a sajátjuk. Nehezen megragadható dallamaik, súlyos groove-jaik, eufórikus improvizációik és az idővel való játékosságuk különleges keverékével a Let Spin élő előadásai minden alkalommal lenyűgözték közönségüket az Egyesült Királyságban. Lelkesedésük más művészkre is átragadt, így a kortárs jazz legizgalmasabb képviselői közül olyanokkal dolgoztak együtt, mint Laura Jurd, Sarathy Korwar, Led Bib, a Beats & Pieces Big Band és a Melt Yourself Down. Végső soron a kreativitás valóban ezen a kombináción belül ragyog.

 

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel