Program


Liberté - Exkluzív zenés est borkóstolóval, Lady Gaga-dalok kíséretében

Liberté - Exkluzív zenés est borkóstolóval, Lady Gaga-dalok kíséretében

A szabadnak született, leláncolhatatlan tehetségek hangjain, szűkebb körben, néhány pohár bor társaságában csendülnek fel Lady Gaga dalainak őszinte szövegei és elragadó dallamai.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:00

Az egyre monumentálisabb elemek, a fénykavalkád és a sokszereplős show után a TIM Production ezúttal azt mutatja meg, hogy három hang és egy zongora, korunk egyik legtehetségesebb énekesnőjének dalaival szintén megtöltheti a teret, és mély érzéseket szakíthat ki belőlünk.

Három tehetség lép színpadra: vallanak a szerelemről, játékba kezdenek, felszínre hozzák a legmélyebb érzéseit. Az egy felvonásos darab teli van frissességgel, fiatalsággal, vadsággal és lendülettel, csak úgy, ahogy a legjobb eredeti betétdalért Oscar-díjat besöprő Lady Gaga dalaiban már ehhez hozzászokhattunk.

Ezúton invitáljuk Önt és családját, barátait zenés estünkre, november 29-ére, a Konecsni György Művelődési Központ tánctermébe, ahol a TIM Színistúdió három, énekhangjával is kiemelkedő tagjának meghallgatása után, a Gaga-dalok mondanivalójától feltöltekezve, a Pellikán Birtok borkostolóján is részt vehetnek.

További információk:
http://timproduction.hu/liberte

Ének: Erdély Fanni, Szekeres Kamilla Apollónia, Szirtes Dávid
Zongora: Dinya Dávid
Jelmez: Komesz Borbála
Rendező: Tőzsér István Martin

Ajánlatunk


zenés party két részben

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel