Program


Lóci Játszik - Extravaganza

Lóci Játszik - Extravaganza

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 19:00

Minden együttes karrierjében adekvált döntés, hogy bővítendő a koncertlehetőségeket, több típusú színpadi tartalommal jelentkezik, különösen érvényes ez, ha van elég szellemi muníció.

A Lóci Játszik zenekar, generációjának egyik legizgalmasabb popzenei műhelye és "címszereplőjük" Csorba Lóci, afféle egyszemélyes társulat. Karizmatikus jelenléte, stand up stílusa, a közönséggel való kommunikációja, kivételes potenciál, színházi keretek között is érdemes a figyelemre.

A zenekar a december 21-én a MOM Kult színpadán mutatja be elsőként a színházi keretekre komponált produkcióját, az izgalmas Extravaganza című előadást. Tematikáját egyrészt a jól ismert dalok, valamint új, illetve alkalmi produktumok, a helyszínen születő szerzemények adják, valamint Lóci energikus színpadi jelenlétéből fakadó standupos házigazda élményei.

Lóci:

- Több mint tíz éve nézem ámulatba ejtve az amerikai késő esti tévéműsorokat, és mindig is A Zenekar volt benne a kedvencem. Csak azt nem tudtam eldönteni, melyiket csinálnám szívesebben: a zenekar- vagy a műsorvezetés részét? Ezért inkább létrehoztunk egy olyan Lóci Játszik műsort, ahol ezen nem kell gondolkodni, és minden, de Tényleg Minden Őrültség belefér! Ha csak az ötleteink 20%-át sikerül megvalósítani, már akkor egy olyan egyedi, személyes, a maga nemében megismételhetetlen és végtelenül szórakoztató este lesz, hogy sírva könyörgöm a ráadásért.

A koncertszínház egyik vonzó momentuma az interaktivitás lesz, ahol a publikum nem csak hallgatója, hanem szerves része is a történéseknek.

Lóci és zenekara mellett az est összeállításában Novák Péter zenész, előadó, rendező, a Beugró műsor játékmestere vesz részt, hogy az improvizáció helyzetgyakorlatai ezúttal a zene nyelvén szólalhassanak meg, ekképpen feszegetve a műfaji határokat. 

 

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

bohózat két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel