Program


Lúdanyó további meséi - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Lúdanyó további meséi - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

interaktív táncelőadás gyerekeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 28. vasárnap, 10:00

A Lúdanyó meséi folytatásaként ismét Ravel zeneművének szerkezete a kiindulópont, így több különböző mese kerül a középpontba.

Ahogy belecsöppenünk Lúdanyó és ludacskái hétköznapjaiba, Lúdanyó mesélni kezd. Először meglátogatjuk a három kismalacot, majd az álommanók birodalmába kerülünk. Fent, a messzi északon, ahol nincsenek zöld rétek, bokrok és fák, csak a tenger vizén úszó jégtáblák vannak, és ahol a homokozóba darált jeget öntenek, ott élnek a smaragzöld szemű álommanók. Az előadás végén pedig teljesül Lúdanyó régi álma: tündér lehet az egyik mesében, így csöppenünk bele Hamupipőke életébe.

Előadók: Hoffmann Luca, Haumann Petra, Guzmics Petra, Feicht Zoltán, Bot Ádám
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az előadás 40 perces.
3-9 éves korig ajánlott.


A PR-Evolution Dance Company 15 éve, 2003-ban alakult, állandó tagok nélküli, projekt rendszerben működő együttesként. A társulat vezetését 2008-ban vette át Nemes Zsófia, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások, és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat. A kettős jubileum alkalmából mini-fesztivál keretében mutatkoznak be a Bethlenben legsikeresebb előadásaikkal.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel