Program


MADÁRKA

MADÁRKA

Al birkózni jár és csajozik, Madárka kanárit tart a szobájában és mindene a repülés. Mikor az élet páros lábbal padlóra küldi őket - egyiknek a testét, másiknak a lelkét sorozva meg izomból - talán tudnak segíteni egymásnak. Vajon feljutnak-e újra a felhők fölé?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 6. vasárnap, 20:00

Madárka
William Wharton regénye nyomán barátságos ketrec-harc egy részben
A Másik Oldal és a Manna Produkció közös előadása.

Al birkózni jár és csajozik, Madárka kanárit tart a szobájában és mindene a repülés. Mikor az élet páros lábbal padlóra küldi őket - egyiknek a testét, másiknak a lelkét sorozva meg izomból - talán tudnak segíteni egymásnak. Vajon feljutnak-e újra a felhők fölé?

“Megépítettük a civilizációt, ezt a kalitkát, mivel képesek vagyunk gondolkodni, és most már muszáj gondolkodnunk, mert a kalitka nem ereszt. Ha ki tudnék törni a kalitkából, bizonyára megtalálnám valahol a valódi kinti világot. De vajon énekelnének-e ennyit a madaraim, ha a szabadban élnének, és szabadon röpködhetnének?”

Al................. Varga Ádám
Madárka...... Tóth János Gergely
Perta............ Simkó Katalin

Zene: Marton Róbert
Jelmez: Pirityi Emese
Báb: Raffai Péter
Fény/hang: Ács István
Munkatárs: Hodászi Ádám
Színpadra alkalmazta és rendezte: Gyulay Eszter 

Köszönet Gáspár Annának, Krámli Andrásnak és Fehér Dánielnek.

A helyszín nem akadálymentesített!
Kényelmes, meleg öltözet javasolt!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel