Program


Mága Zoltán - Díszbemutató - Szent István tér

Mága Zoltán - Díszbemutató - Szent István tér

100 templomi jótékonysági koncertsorozat – Ünnepi díszelőadás a Szent István téren
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 21. kedd, 19:30

Magyarország nemzeti ünnepének alkalmából Mága Zoltán hegedűművész 2018. augusztus 21-én a Szent István-bazilika előtti téren tartja a második alkalommal útjára indított 100 Templomi jótékonysági koncertsorozatának díszelőadását. A Kárpát-medence legnagyobb ökumenikus jótékonysági missziójának budapesti állomására a Príma Primissima-díjas hegedűművész több mint 10 ezer embert vár. A Kossuth-díjas művészek közreműködésével, Kásler Miklós miniszter fővédnöksége és Veres András győri megyéspüspök, valamint Köves Slomó főrabbi védnöksége alatt rendezett koncert teljes bevételét Mága Zoltán karitatív célokra ajánlja fel.

A Kárpát-medence legnagyobb jótékonysági koncertsorozatának ünnepi gáláján a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében sztárvendégként közreműködik: Komlósi Ildikó Kossuth-díjas operaénekes, Sümegi Eszter Kossuth-díjas operaénekes, a Magyar Állami Operaház érdemes és kiváló művésze, Bonnyai Apolka zongoraművész, Georgina von Benza operaénekes, Kiss B. Atilla Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Hegedűs Endre Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a Csillagszemű Táncegyüttes, valamint a több mint száz fős erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai és magyarországi gyermekek kórusa.

Mága Zoltán az ünnepi díszelőadás teljes bevételét jótékony célra ajánlja fel: anyagi hozzájárulásával kiegészíti a súlyos betegséggel küzdő Tóth Róbert ifjúsági Európa-bajnok és többszörös magyar bajnok kajakozó életmentő külföldi orvosi műtétjéhez hiányzó összeget és az elmúlt évekhez hasonlóan a hátrányos helyzetű gyermek tanulását segítve idén is 1000 iskolás számára ad át iskolatáskát és tanszereket. A Szent István-bazilika előtt tartandó koncert bevételének nagyobb részét pedig Kárpátalja legnagyobb magyarlakta községében, a magyar többségű Nagydobrony településen 2018. július 15-én hajnalban, feltehetően szándékos gyújtogatás miatt leégett református imaház és a hozzá tartozó óvoda teljes felújítására fordítja.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel