Program


Magas szőke/barna férfi felemás...

Magas szőke/barna férfi felemás...

Van egy ajtó, ami mindig rosszkor csapódik be. Mögötte lenge öltözetű szomszédasszonyok, féltékeny férjek, balfék rendőrök, elcsattanó pofonok és dördülő fegyverek adják egymásnak a kilincset.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 5. szombat, 19:00

Van egy ajtó, ami mindig rosszkor csapódik be. Mögötte lenge öltözetű szomszédasszonyok, féltékeny férjek, balfék rendőrök, elcsattanó pofonok és dördülő fegyverek adják egymásnak a kilincset.

"Folytatódik a „Filmek évada” a József Attila Színházban: a Macskafogó és A király beszéde után a Nagyszínpadon ezúttal egy vérbeli bohózat kerül bemutatásra. A Magas szőke barna férfi felemás… című színdarab eredetije egy francia mozi, az 1988-as Magas szőke + két szőke (eredeti cím: A gauche en sortant de l'ascenseur). Az előadás, amely egyben magyarországi ősbemutató lesz, azonban azok számára is tartogat majd meglepetést, akik jól ismerik Edouard Molinaro vígjátékát." (szinhazkritikak.blog.hu)


Az előadás a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft. közvetítésével jött létre

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel