Program


Magyar Táncművészeti Egyetem - Záró Gála

Magyar Táncművészeti Egyetem - Záró Gála

A műsorban a közönség válogatást láthat jeles XX. századi alkotók koreográfiáiból, de helyet kap a programban több, a hallgatók számára készült alkotás is: a balettművész-jelöltek számára például Macher Szilárd triója, a néptánc-tagozat számára Juhász Zsolt vagy Nemes Szilvia koreográfiái. Ezek az új darabok a fiatalok közreműködésével születtek, így az előadók egyben alkotótársak is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 20:00

Magyar Táncművészeti Egyetem
A JÖVŐ CSILLAGAI

A 21. században egyszerre érvényesek a kicsiszolt klasszikus kvalitások, a múlt század újításaiból bár modernnek, de már letisztult értéknek ítélt alkotások és a kísérletező újítások. A 21. század fiatal előadóinak mindezeket egyszerre kell tolmácsolniuk, élővé tenniük, hogy a ma közönsége mindezeket élményszerűen láthassa, élhesse át. A műsorban a közönség válogatást láthat jeles XX. századi alkotók koreográfiáiból, de helyet kap a programban több, a hallgatók számára készült alkotás is: a balettművész-jelöltek számára például Macher Szilárd triója, a néptánc-tagozat számára Juhász Zsolt vagy Nemes Szilvia koreográfiái. Ezek az új darabok a fiatalok közreműködésével születtek, így az előadók egyben alkotótársak is.

Előadók: az MTE táncművész szak hallgatói

GÁLAEST PROGRAMJA
M. Tóth Géza filmrendező új, Matches című filmjének veszprémi ősbemutatója

A Magyar Táncművészeti Egyetem gálaműsora
I. rész
Benső tájakon
A modern és klasszikus balett szakos hallgatók műsora

A FESZTIVÁL DÍJKIOSZTÓJA

A Magyar Táncművészeti Egyetem gálaműsora
II. rész
Tavasz
A néptánc szakos hallgatók műsora

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel