Program


Majakka

Majakka

Jean-Marie Machado zenéje nem szorítja magát határok közé és nem rémül meg, ha kultúrák és nyelvek összefonódásáról van szó.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. csütörtök, 20:00

Ezen az albumon, melyet a zongorista Majakka (finn: ’világítótorony’) címmel hozott tető alá, a különböző kompozíciók számos színt villantanak fel az ő zenei utazásából, különös tekintettel azokra az inspirációkra, melyeket kulturális örökségéből hozott magával, tapasztalataiból, amelyeket zeneszerzői karrierje során szerzett. Zenei- és életképek, amelyek úgy vezették őt, akár egy világítótorony fénye.

„Most először késztetést éreztem arra, hogy visszanézzek és újrahallgassam néhány régi felvételemet” – mondta Machado. „Láttam egy színt feltűnni, ami az enyém volt, egy fényt, ami önmagáért beszélt. Éreztem, hogy bele kell állnom egy faladatba, ami az én akaratom ellenére történik”.

Közreműködik:

Jean-Marie Machado - zongora
Vincent Ségal - cselló
Jean-Charles Richard - szaxofonok, fuvolák
Keyvan Chemirani - dob

Ajánlatunk


Múlhatatlan idő - Tánckoncert 70 éves a Magyar Állami Népi Együttes

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Dumas-Szomor-Pozsgai: Monte Cristo grófja musical 2 részben A Békéscsabai Jókai Színház előadásában.

Ajánló


A VeszprémFest ötödik napján a jazz, a soul, és a francia sanzon stíluskeverékében éneklő francia sztár, ZAZ koncertjét élvezheti a…

EGY ÁLLATI JÓ CSALÁDI MUSICAL Egy igazán izgalmas családi musical, amely nem csak gyermekeinknek szól! Egy nagy erdő tele állat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel