Program


Aktuális előadások



Az Átutazó történetének 30 éve várt folytatása

Az 1985-ben megjelent Átutazó Dés László és Bereményi Géza nagyszerű közös alkotása volt, a magyar popalbumok nagy klasszikusai között tartják számon, bekerült a "303 magyar lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz" című könyvbe is.

Az új lemez az Átutazó világának folytatása, Bereményi szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják, a 80-as évek hangulatát persze felváltotta napjaink világa.
"Hiába az azóta eltelt sok-sok év, a szerelem ügye Gézát és engem is lázba tud hozni, és mindketten úgy érezzük, hogy még mindig van mondanivalónk és ezer kérdésünk róla"

Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A koncerten közreműködő Hrutka Róbert (gitár, vokál, az album zeneszerzője) és Kalmus Felicián (cselló) elismert művészei a hazai zenei életnek.

Egyéniségek nagy találkozása a színpadon, egy kihagyhatatlan zenei élmény, zene, szöveg, és előadásmód tökéletes egysége, mely csak ritka pillanatokban valósul meg.

Az előadás hossza: kb. 90 perc, szünet nélkül.
Fotó: Emmer László

Az előadás a Kossuth Művelődési Központ udvarán, rossz idő esetén az intézmény nagytermében kerül megrendezésre! (Esőnap nincs!)
Bejárat a Szent István út felől, parkolási lehetőség az épület melletti utcában (Lakos dr. utca).
A rendezvény a Kossuth Művelődési Központ „Kaszinó-terasz 2024” programsorozatának részeként valósul meg.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel