Program


Majom a ketrecben - a GÖFME előadás

Majom a ketrecben - a GÖFME előadás

Majom a ketrecben - a Gödöllői Fiatalművészek előadása
2x60 perc 1 szünettel


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 29. csütörtök, 19:00

„Neve Fidél Attila. Már a nevében is kódolva van a sorsa. Pszihológusként dolgozik. Ez a hely, ahol él. Itt zajlik az élete. Szép felesége és egy kisfia fia van. 32 éves, és ezen a napon egy véletlen balesetben elveszíti gyermekét. Ezt ő még nem tudja, de bizonyos értelemben már most elveszítette. Ez nem volt mindig így. Korábban eszelősen boldog volt. A családjával volt boldog. Ma már kevésbé nyitott erre.”

A történet részeként 18 Ákos dal hangzik el az előadás során, élő zenekari kísérettel (Hello, Keresem az utam, Ölelj meg újra, Láss bennem mást, Induljon a banzáj, Valami véget ért, Csak te vagy, Átkozz el, Test, Ki helyett szeretsz stb.).

Zenei rendező: Lencsés Balázs

A fiú szobája, a Harcosok klubja, a Tágra zárt szemek, a Las Vegas, végállomás, az Amerikai szépség, A boldogságtól ordítani és a Hatodik érzék című filmek felhasználásával

írta és rendezte: Horváth Zoltán

Az előadást csak 14 éven felülieknek ajánljuk!

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel