Program


Makovics Dénes Szextett

Makovics Dénes Szextett

Az 1962-es születésű Makovics Dénes klasszikus zenei tanulmányait a miskolci konzervatóriumban kezdte 1976-ban. Később a Zeneművészeti egyetem jazz-tanszakán végzett szaxofonosként.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 22. csütörtök, 20:00

Szinte minden jelentős magyar jazz zenésszel dolgozott már, köztük olyan művészekkel, mint Tony Lakatos, Szakcsi Lakatos Béla, Ablakos Lakatos Dezső, Vukán György, Fogarasi János, Kőszegi Imre, Jávory Vilmos, Berki Tamás, László Attila, vagy Tátrai Tibor. Több külföldi művésznek is partnere volt, elég ha George Jinda, Jasper Vant Hof, Lee Harper, Stanley Clarke, Steve Lukather, vagy Tommy Víg nevét említjük.

Közreműködik:

Makovics Dénes - szaxofon, fuvola
Pecze Balázs - trombita
Schreck Ferenc - harsona
Neumann Balázs - zongora
Hárs Viktor - nagybőgő
Serei Dániel - dob

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel