Program


Mama klub Babusgató foglalkozással- Solymosiné Hoós Gabriellával
4

Mama klub Babusgató foglalkozással- Solymosiné Hoós Gabriellával

Mondókákkal, sok dallal, furulyaszóval, valamint beszélgetéssel, közös gondolkodással
0−3 éves korig ajánlott

Szeptember 3-tól keddenként 9.30−11.00

„Amikor anyává válunk, az egész világunk megváltozik. A legfontosabb a babánk fejlődése lesz. A külső-belső elvárások közepette próbáljuk megadni Neki a legjobbat magunkból. Hallgatjuk a kért vagy kéretlen tanácsokat és könnyen elbizonytalanodunk. Mindeközben hajlamosak vagyunk elfelejtkezni magunkról és a bennünk rejlő egyszerű és nagyszerű erőforrásokról: a ringatás, a beszéd és az éneklés hatalmáról. Pedig ezek a képességeink varázserővel bírnak, hiszen már számos kutatás igazolta, hogy a korai kapcsolódásaink - szóval, énekkel, érintéssel - nagyon fontosak, meghatározóak a babák későbbi fejlődéséhez és a jó anya-gyermek kapcsolathoz.
A Babusgató foglalkozáson Te is felfedezheted, gyakorolhatod, erősítheted magadban ezeket a képességeket, így erősítve a kapcsolatodat babáddal, kisgyermekeddel.”

A vidám játék után a Mama klubban egy igazi közösség várja tagjait, ahol olyan témákról beszélgetünk - szakértő vezetéssel -, ami a kisgyermekes anyukák, apukák életében fontos. Kitérünk egy-egy korszak vagy téma pszichológiai, fejlődés-lélektani jellegzetességeire. Nevelési ötleteket, jól működő módszereket osztunk meg egymással, és a jelenlévők érdeklődése, kérdései mentén beszélgetünk. Minden hónapot egy-egy érdekes téma köré szervezünk.

Szeptemberben a jól működő családi rendszer témáit vesszük sorra:
•2019.09.10. Hogyan leszünk boldog család?
•2019.09.17. A család fejlődése a gyerek első 3 évében
•2019.09.24. A párkapcsolat kihívásai, miután gyerekünk (gyerekeink) születtek

A foglalkozásokat Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés szakember vezeti, aki 10 éve tart Babusgató foglalkozásokat, és maga is 3 gyermekes édesanya.

Ajánló


December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett…

A Dramaturg Céh által meghirdetett Nyílt Fórum elsődleges célja, hogy minél több új…

Készítette: NeoSoft
Fel