Program


MAO plays Kornél Fekete-Kovács: Dedications – lemezbemutató

MAO plays Kornél Fekete-Kovács: Dedications – lemezbemutató

A koncerten Fekete-Kovács Kornél Dedications című új albumát mutatja be a Modern Art Orchestra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 19:30

MAO plays Kornél Fekete-Kovács: Dedications – lemezbemutató

Közreműködik:

    Modern Art Orchestra
    Fekete-Kovács Kornél – művészeti vezető
    Florin Gorgos – zeneszerző (MAO Masterclass)

A koncerten Fekete-Kovács Kornél Dedications című új albumát mutatja be a Modern Art Orchestra. A művészeti vezető szerzői lemeze az „ajánlások” címet kapta, a zenei anyag 2005 óta folyamatosan bővül, 10 tétel szólal meg benne, melyek közül mindegyik egy-egy valakinek vagy valakiknek szóló ajánlás. Többek között Johnny Griffin, Benny Golson, David Liebman, Bob Mintzer és Sherry Williams részére is készült 1-1 tétel, akik a lemezen előadókként is szerepelnek. A koncerten a világsztárok hangfelvételek formájában “élőben” kísérik a szólistákat.

A koncert első 15 percében az Artisjus támogatásával megvalósuló MAO Master Class - big band zeneszerzői akadémia hallgatójaként a bécsi MDW - Universität für Musik und darstellende Kunst Wien diákja, Florin Gorgos első big band-re írt szvitje lesz hallható a zenekar előadásában. Az akadémia keretei között az évadban szeptembertől májusig egy-egy olyan zeneszerző művét mutatjuk be, akitől eddig még nem játszhattunk darabot - vagy azért, mert nem ismertük, vagy ismertük, de nem alakult ki eddig ilyesfajta együttműködés közöttünk, vagy azért, mert nem is írt még big band darabot, mert más műfajban alkotott. A felhívásunkra számos kitűnő munka érkezett, közülük választott a MAO kurátori kara 9 jelentkezőt. Az akadémiának nyitott, regisztrációhoz kötött, szabadon látogatható alkalmai is lesznek, ahol betekintést engedünk a háttérben folyó munkafolyamatok különböző fázisaiba - ezeknek szintén a BMC ad majd otthont. Ezzel kapcsolatban minden információért a zenekar honlapján és facebookján érdemes látogatást tenni.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel