Program


Margaret Island

Margaret Island

Margaret Island - Barlangkoncert

A tavalyi izgalmas felfedező utazást folytatja a zenekar ezúttal a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház koncerttermében, ahol most először lépnek színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 4. péntek, 20:00

Margaret Island - Barlangkoncert
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai palettán: "Eső" című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak. Három nagylemez és számos vezető rádiós sláger - mint a Veled minden, Engedd, hogy szabad legyek, Hóvirág, Legszebb szavak stb. - után a legnagyobb hazai színpadokon kaptak helyet, többször koncerteztek külföldön, 2019-ben megtöltötték a Müpa hangversenytermét és a Margitszigeti Szabadtéri színpadot is.

Tavaly a csapat egy különleges koncertsorozattal ünnepelte fennállásának ötödik évét: a ‘Legszebb színek’ országjáró turné keretein belül rendhagyó természeti- és világörökségi helyszíneken zenéltek, többek között Aggteleken a cseppkőbarlangban, a pannonhalmi levendulamezők mellett és a Szigligeti várban is.

Ezt az izgalmas felfedező utazást folytatják ezúttal a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház koncerttermében, ahol most először lépnek színpadra.

Az este folyamán a teljes hét fős zenekari felállással találkozhat a közönség.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel