Program


Mátyás király a csillagok között

Mátyás király a csillagok között

Egyszer volt, hol nem volt... így is kezdhetnénk történeteinket, ha sárkányokról, tündérekről vagy boszorkányokról szólnának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 14. kedd, 19:00

Ebben a  mesében azonban történelmünk egyik legnépszerűbb uralkodója, Mátyás király elevenedik meg udvartartásával. A nép hitte, hogy álruhában jár közöttük büntetve a dölyfös urakat és segítve a szegényeket. Ahogy kedvenc udvari bolondja mondta neki:"... Királyom, méltó helyed lesz a történelemkönyvekben és a csillagok között..."

 

 

 

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel