Program


Mátyási Péter műteremlátogatás

Mátyási Péter műteremlátogatás

Mátyási Péter (1982) Budapesten született, él és dolgozik.
2013-ban elnyerte a Contemporary Pastel Prize díjat, majd 2016-ban a Pastel Society díját, illetve a Salgótarjáni Grafikai Triennálé egyik nagydíját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 10. péntek, 17:00

Mátyási Péter műterem látogatás

Mátyási Péter (1982) Budapesten született, él és dolgozik. 2009-ben végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő- és vizuális nevelőtanár szakán. Ugyanebben az évben tanulmányokat folytatott Londonban a Chelsea College of Art and Design-on. Számos
csoportos kiállításon vett részt Magyarországon és külföldön egyaránt. Kiállított több nagy presztízsű nemzetközi művészeti vásáron, például a new york-i The Armory Show-n, az Art Brusselsen vagy a torinói Artissimán. 2013-ban elnyerte a Contemporary Pastel Prize díjat, majd 2016-ban a Pastel Society díját, illetve a Salgótarjáni Grafikai Triennálé egyik nagydíját.

"Munkáim fókuszában olyan hétköznapi fogalmak állnak, mint személyes és kollektív emlékezet, mementó, csodálat, természet és kultúra. Az ehhez hasonló, sokszor véletlenszerűnek tűnő életeseményekből fakadó középpontokat próbálom egy architekturális
gondolkodásmódon keresztül értelmezni a képzőművészet eszközeivel. Ez egy tudatos munka, amely mégis sok improvizációt hordoz magában, főként a kiszámíthatatlan történések miatt, amelyek az egyes fogalmi elképzeléseket új megvilágításba helyezik.
Rendszeresen használok olyan anyagokat, amelyek nem találhatók meg a klasszikus képzőművészet eszköztárában. Az utóbbi években figyelmem az ember és a természet kapcsolatára irányult.”

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

zenés játék két részben

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel