Program


MÁV Festetics/1.

MÁV Festetics/1.

A MÁV Szimfonikusok Festetics bérletének sajátosságaihoz tartozik, hogy teret ad kibontakozó fiatal tehetségeknek, illetve szólista-feladatokat ad a zenekar tagjainak. Idei nyitó hangversenyünk főszereplője Pálfalvi Tamás trombitaművész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 18. péntek, 18:00

Műsor

Telemann: D-dúr koncertszonáta trombitára és vonósokra
Albinoni: Esz-dúr trombitaverseny
Sztravinszkij: A katona története

Mesélő: Molnár Gusztáv

Közreműködik
Pálfalvi Tamás (trombita)

Vezényel: Daniel Boico

A MÁV Szimfonikusok Festetics bérletének sajátosságaihoz tartozik, hogy teret ad kibontakozó fiatal tehetségeknek, illetve szólista-feladatokat ad a zenekar tagjainak. Idei nyitó hangversenyünk főszereplője Pálfalvi Tamás trombitaművész. 1991-ben született Salgótarjánban, szülővárosában kezdte, majd Budapesten a Weiner Leó Konzervatóriumban folytatta zenetanulmányait. 15 éves korában megnyerte az Országos Szakközépiskolai Trombitaversenyt, utána pedig sorozatban szerezte az előkelő versenydíjakat. Ösztöndíjjal tanult az Egyesült Államokban, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián szerezte meg diplomáját, azóta világjáró művész. A hangverseny egész műsora „róla szól” és átíveli a zenetörténetet: Telemann barokk szonátájától eljut Sztravinszkij híres „zenés meséjéig”, ez az 1918-ban bemutatott „A katona története”. A különös darabban szerepel egy Mesélő, valamint hét muzsikus: hegedű, nagybőgő, klarinét, fagott, trombita, harsona és ütőhangszerek művészei. Zenekarunk új karmestere, Daniel Boico ezen a hangversenyen mutatkozik be a Festetics koncertek hallgatóinak.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel