Program


MÁV Zene-Tér-Kép / Almafakoncert 2.

MÁV Zene-Tér-Kép / Almafakoncert 2.

A hangszereket bemutató játékos foglalkozást 2006-ban indította útjára a zenekar. A sorozat minden darabja egy-egy hangszercsaláddal ismerteti meg a gyerekeket. Az évad újdonsága, hogy az idei koncerteken zenészcsaládok zenélnek majd családoknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 21. szombat, 10:00

Közreműködik
Sándor János(klarinét),
Bahil Katalin (hegedű),
Sándor Balázs (klarinét),
Sándor Eszter (ének)
szerepelnek közösen.

A hangszereket bemutató játékos foglalkozást 2006-ban indította útjára a zenekar. A sorozat minden darabja egy-egy hangszercsaláddal ismerteti meg a gyerekeket. Az évad újdonsága, hogy az idei koncerteken zenészcsaládok zenélnek majd családoknak. Zenekarunk művészeinek gyermekei sok esetben követik az akár generációk óta tartó hagyományt, és a jó példát látva maguk is tanulnak hangszereken játszani. Az első évadban négy családdal ismerkedhetnek meg, ahol közösen zenél apa-anya és gyermekeik, hiszen nem esik messze az alma a fájától.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel