Program


Megújító idők nyitánya / Kiss József Zsolt asztrológus előadása

Megújító idők nyitánya / Kiss József Zsolt asztrológus előadása

Megújító idők nyitánya
Ébredés a szellemi dimenziónkban, felnövés a pszichében, szükségszerű reformok fizikai síkon.
A személyes jelenlétet az aktuális korlátozások tekintetében tudjuk csak biztosítani, attól függően, hogy a február 1-én milyen módon oldják fel a korlátozásokat, ezért a jegyvásárlásra csak február 1-5 között lesz lehetőség.  több

Előadás 2021-ről, mint a megújhodás évéről, s az ezzel induló korszakról, az egyén, a közösség életében és a  környezetünkkel való kapcsolatunkban, bent és kint, létezésünk síkjait áttekintve, átfogó kép megrajzolására és a közérthetőségre törekvés igyekezetével, a teljesség igénye nélkül - hisz emberből vagyunk - , inkább egy elmélkedésre, befelé tekintésre, közös gondolkodásra inspirálva és invitálva az érdeklődőket.

 
Természetesen - miután az ember eszmélő lény, így részben saját sorsának kovácsa - a lehetőségeket és feladatokat sorra véve és az azok legideálisabb megélési esélyeit vázolva, egy segítő hivatásban és médiában egyaránt tevékenykedő, saját önismereti és szellemi tapasztalait is felhasználó "égi tolmács", asztrológus szemszögéből.

 
A hozzávetőlegesen jó 2 órás, rövid szünettel egybekötött előadást, amit egy az eseményt spirituálisan is megtámogató zenés, énekes szellemi gyakorlat, egyfajta "koncert" zár majd, lehet - az akkori rendelkezések függvényében - bizonyos létszámkeret erejéig személyes jelenléttel követni, de élő közvetítés segítségével az online térben is.
 

HELYSZÍN - az aktuális rendelkezések tükrében:LOFT Events Rendezvényterem, 1139 Budapest, Forgách u. 4. 
A kék  metró Forgách utcai megállójától 1 perc gyalog, Váci út - Forgách u. sarok. A helyszínen 50-100 fő megjelenése lehetséges, az aktuális szabályozásoknak megfelelően. 

 

Ajánló


A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…

ÁKOS - IDŐSZIGET TURNÉ 2021 2021. augusztus 28. (szombat), 20:00

Készítette: NeoSoft
Fel