Program


Menken-Glenn: Apáca Show

Menken-Glenn: Apáca Show

Az Apácashow musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre került a szegedi Dóm téren. Fergeteges humor, érzelmes történet, mely a mozivászonról is ismerős, szemkápráztató látvány, fülbemászó disco- és gospel-dallamok varázsolták el azokat, akik látták a világsikerű musical szegedi verzióját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 2. vasárnap, 21:00

2018-ban a Szegedi Szabadtérin mutatja be a fesztivál és a Zikkurat Ügynökség a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját, aki többek közt a Szépség és a Szörnyeteget, az Aladint, A kis hableányt és A Notre Dame-i toronyőrt is jegyzi. A vérpezsdítő soul és disco-dallamokkal fűszerezett vígjáték méltó folytatása lesz a szintén világsikerű film alapján született és popslágerekkel hódító Mamma Mia!-nak, melyet négy éven át imádott a Dóm tér közönsége.

Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, a Westenden és Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show-t.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel