Program


MeseFilmfónia

MeseFilmfónia

Multimédiás koncertélmény Miskolcon
…a Filmfónia alkotói ezúttal a gyerekeket varázsolják el.


 több

A Miskolci Szimfonikus Zenekar minden évre tartogat egy-egy monumentális, egyszerre több ezer nézőt szórakoztató nagykoncertet, országosan ismert sztárokkal és világszínvonalú koncert technikával. 2019-ben sem lesz másképp!
A Szimfonikusok 2019-re tartogatott showja minden eddiginél nagyobb és látványosabb lesz. A Miskolci Generali Arénába június 29-ére jegyet váltó családok magával ragadó utazáson vehetnek részt, ahol egyik kalandból a másikba csöppennek, lenyűgöző hang- és látványvilágban.
A világ legismertebb mese- és fantasy filmjei elevenednek meg.
Miskolci Generali Aréna egy estére Magyarország legnagyobb mozitermévé változik. A színpad hátterét 14 méter széles, és az Aréna teljes magasságát kitöltő, gigantikus, nagyfelbontású ledfelület adja, tűéles képpel, világszínvonalú minőségben.
Emeletes óriás-színpadunk teljes szélességében, a Sportcsarnok teljes magasságában elevenednek meg tehát a világ legkedveltebb mese- és fantasy filmjei, miközben a mindenki által ismert dallamok szólnak élőben, szimfonikus nagyzenekarral.
Az igazi koncertélményről Magyarország legismertebb musical-énekesei gondoskodnak, akik Zenekarunkkal közösen adják elő a csodálatos film-betétdalokat.
A hangeffektekről, és a mesefilmek élő szereplőinek megjelenéséről külön stáb gondoskodik, hogy az élmény igazán különleges legyen ezen az estén...
A hangzást speciálisan erre az estére tervezett hangrendszer biztosítja, mely a hagyományostól eltérően, körülöleli a közönséget, így valóban mozi-teremben érezhetjük magunkat. Csak egy kicsit… nagyobban.
Az est dirigense Werner Gábor, Virtuózok című televíziós vetélkedő zenei vezetője lesz, akit a Filmfónia 2.0 és a Hooligans Symphonic koncertünkön már megismerhetett a miskolci közönség.
2019-ben részesei lehetünk egy igazi 21. századi, multimédiás szuperkoncertnek.
A koncert főtámogatója a Magyar Telekom Nyrt!

Miskolci Szimfonikus Zenekar
Ének: Jancsó Dóra, Varga Andrea, Cselepák Balázs
Közreműködik a Fráter Kórus
Vezényel: Werner Gábor
Műsorvezető: Kautzky Armand

Ajánló


A trónörökös Hamlet apja, a volt király temetésére érkezik haza. Édesanyját friss feleségként,…

Karácsonyi koncert 2019, mert "Nincs karácsony BDZ nélkül"!

Sáfrány, a sztárügyvéd mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz…

Készítette: NeoSoft
Fel