Program


MET 2021/2022 Massenet: Hamupipőke

MET 2021/2022 Massenet: Hamupipőke

Massenet: Cendrillon
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából szünet nélkül, 95 perc, 2022
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 9. vasárnap, 18:00

Rendező: Laurent Pelly

VezényelEmmanuel Villaume
Szereposztás:
 Jessica Pratt (A tündér), Isabel Leonard (Hamupipőke), Emily D'Angelo (A herceg), Stephanie Blythe (Madame de la Haltière), Laurent Naouri (Pandolfe)

 

Folytatava az ünnepi tradíciókat, a Met az idei karácsonyi szezonban is bemutat egy népszerű operát rövidített, családi előadás formájában. Idén Jules Massenet Hamupipőkéjét láthatjuk ebben a formában, amely a 2017-18-as Met-évad nagy sikere volt, újrafordított szöveggel és Joyce DiDonatóval a főszerepben. Az Urániában is közvetítettük. Idén a mezzoszoprán Isabel Leonard lép a szegény lányból lett hercegnő szerepébe. Maestro Emmanuel Villaume elbűvölő színészgárdát vezényel, köztük a mezzoszoprán Emily D’Angelóval mint Hamupipőke elbűvölő hercege, a szoprán Jessica Prattal mint a főszereplő tündérkeresztanyja, valamint a mezzoszoprán Stephanie Blythe-tal és a basszusbariton Laurent Naourival. Massenet 1899-ben mutatta be Hamupipőkéjét, amely ugyan nem lett olyan népszerű, mint Rossini azonos című operája, ám jobban ragaszkodik az eredeti Charles Perrault-történet tündérmese-jellegéhez.

A 2021/22-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el>>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 4500 Ft
Továbbra is van lehetőség 4100 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább öt különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága


Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel