Program


Mi a te történeted? A történetmesélés ereje a munkahelyen és a magánéletben
2

Mi a te történeted? A történetmesélés ereje a munkahelyen és a magánéletben

„A birtokodban van valami, ami senki másnak a világon. A saját történeted.”
Györffy Kinga, a storytelling hazai úttörője

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 31. csütörtök, 18:00

A történetmesélést – noha varázslatos dolgokra képes – rengeteg félreértés és félelem övezi, a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Nehéz a megfelelő pillanatban a megfelelő történetet elmesélni, egy mondatba sűríteni valódi sikerekről és kudarcokról szóló történeteket.

Györffy Kinga, a storytelling hazai úttörője ezeket a témákat járja körül előadásában. Arra bátorít mindenkit, hogy elhiggye: a személyes történeteknek egyedi és egyszeri, megismételhetetlen és utánozhatatlan ereje van.
Megtalálni és profin elmesélni egy mélyen megbújó, elfeledett vagy fel nem ismert történetet: különleges, gyakran sorsfordító tapasztalat.
Az előadás ehhez nyújt segítséget, könnyen alkalmazható eszközöket.

Játékos interaktivitás és inspiráció másfél órában.

A rendezvény producere a Personal Brand Institute Kft.

Ajánlatunk


zenés vígjáték

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel