Program


Michael Kunze, Sylvester Levay: MOZART! Musical

Michael Kunze, Sylvester Levay: MOZART! Musical

Hogyan lehet a kiszolgáltatott helyzetből felállni, hogyan őrizhetjük meg önmagunkat, nem adva fel elveinket, ha kell, a világgal is szembe szállva a művészetért? A mű kiemelkedő értéke számunkra az, hogy a szerző magyar, Sylvester Lévai, és az ő Magyarországra adott külön engedélyével kerül bemutatásra ebben a formában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:00

Lévay Szilveszter - Michael Kunze: MOZART! Musical
A Margitszigeti Színház és a Veszprémi Petőfi Színház közös bemutatója.

Hogyan lehet a kiszolgáltatott helyzetből felállni, hogyan őrizhetjük meg önmagunkat, nem adva fel elveinket, ha kell, a világgal is szembe szállva a művészetért? A mű – számos opera részlettel – hiteles irodalmi alapanyagokból, levelezésből táplálkozik, kifejezetten tanító jellegű alkotás, melynek kiemelkedő értéke számunkra az, hogy a szerző magyar, Sylvester Lévai, és az ő Magyarországra adott külön engedélyével kerül bemutatásra ebben a formában.

Szöveg- és dalszövegíró: Michael Kunze
Zene és hangszerelés: Sylvester Levay
Eredeti produkció: Vereinigte Bühnen Wien
Magyarországi jogok: Pentaton Művész- és Koncertügynökség

Rendező: Somogyi Szilárd Nádasdy Kálmán-díjas

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel