Program


Aktuális előadások
Michael Zandl - David Eisele - Kolja Huneck: Fűrészpor-szimfónia 12+
65'
English friendly
Az előadás kerekesszékkel látogatható

A három cirkuszművész - Michael Zandl, David Eisele és Kolja Huneck - alkalmi kollektívaként egy újcirkuszi performanszban egyesítik a frissen vágott fa, a tárgymanipuláció, és a barkácsolás iránti közös szenvedélyüket.

A Sawdust Symphony az alkotás iránti emberi vágyról szól: a látomástól a megvalósításig tartó folyamatról, az azt végigkísérő kudarcról, a szerszám és az ember viszonyáról, kreáció és alkotó kapcsolatáról.

A Sawdust Symphony egy szimfonikusan többszólamú és humoros párbeszéd az elégedettség, a frusztráció, a fűrészpor és a benzinszag között.

Alkotók, előadók: Michael Zandl, David Eisele, Kolja Huneck
Kreatív konzulens: Lucho Smit, Darragh McLoughlin
Sound design: Juliano Abramovay, Lasse Munk
Fény: Sanne Rosbag
Látvány, effektek: Philipp Dünnwald, Michael Zandl
Technikusok: Roland Kumpl, Stephan Kalod, Casper van Overschee

Producer: Korzo (Mirjam Zwanenburg)
Támogató: Federal Chancellery Republic of Austria, Dutch Ministry of Culture, Municipality of The Hague (NL)
Ko-producer: Provinciaal Domein Dommelhof - Theater op de Markt, Le Palc - Pôle national cirque - Châlons-en-Champagne

További partnerek, rezidencia programok: Latitude 50 - Pôle des arts du cirque et de la rue, Werkplaats Diepenheim, Dynamo - Workspace for circus and performing arts, La Transverse - Scène Ouverte aux Arts Publics, Gutsverwaltung Fischhorn, TENT

Külön köszönet: Christine & Josef Zandl, Batist van Baekel, Daniel Beiter, Birgit Haberkamp

Michael Zandl, David Eisele és Kolja Huneck a rotterdami Codarts Circus Arts-on végeztek. Szóló cirkuszi performanszaikon keresztül fedezték fel a kézművesség, a barkácsolás és építés iránti közös lelkesültségüket, ami az ötletet adta, hogy kollektívaként is alkossanak - ennek eredménye a Sawdust Symphony.

Michael Zandl osztrák cirkuszművész, 2021 óta dolgozik a Den Haag-i Korzo koreográfusaként. Jelenleg a Sawdust Symphony mellett a Janus című szóló előadásával turnézik. Munkáinak meghatározó elemei az abszurd helyzetek és a finom humor,  a technikai bonyodalmak találkozása speciális technikai effektekkel.

David Eisele a Freiburg melletti Fekete-erdőben nőtt fel, és mindmáig meghatározó számára a minimalista életmód. 2018-ban elkészítette CYCLE című szólóelőadását. Másik, díjnyertes Senses című előadása 9 országon keresztül több mint száz előadást ért meg. A Diabolo és a Cyr wheel újradefiniálása és azok tulajdonságaiknak eltérő kontextusba való átültetése áll munkái középpontjában.

Kolja Huneck müncheni cirkuszművész, a konceptuális újcirkusz és alternatív dramaturgiák érdeklik. Jellegzetes tárgyai a bakelitlemezek és a saját fejlesztésű lemezek. A Sawdust Symphony mellett CM_30 című szóló performanszával turnézik.

BKA, Dommelhof, Dynamo, Gemeente Den Haag, Korzo, La Transverse, Latitude50, LePalc, OCW, Tent, Werkplaats Diepenheim

Ajánló


Az előadó, Komjáthi Tamásné 1977-óta foglalkozik szövéssel, azon belül is a sárközi szőttesek és a vele kapcsolatos technikák elsajátításával, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel