Program


Minkus: A bajadér (élő balettközvetítés)

Minkus: A bajadér (élő balettközvetítés)

A Royal Opera House’s Live Cinema Season a 2018/19 évadban ismét világszínvonalú balett- és operaelőadásokat kínál a nézőknek. A 3 új produkciót és népszerű klasszikusokat felvonultató repertoárt a világ 40 országában, több mint 1000 filmszínházban közvetítik a Covent Gardenből.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 13. kedd, 20:15

Az idei évadban olyan világsztárok előadásában csendülnek fel az ismert dallamok, mint Anna Nyetrebko, Diana Damrau, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott, Michael Fabiano, Plácido Domingo vagy Eva-Maria Westbroek, a Royal Balett előadásában pedig ismét műsorra kerülnek a legnépszerűbb klasszikusok, mint A diótörő vagy a Don Quijote.

A Royal Opera House moziközvetítéseinek öt éve kizárólagos magyarországi forgalmazója a Pannonia Entertainment.

Minkus: A bajadér
Balett három felvonásban
2018. november 13., kedd, 20:15
Előadás hossza: 3 óra 5 perc, két szünettel

Ludwig Minkus 19. századi balettklasszikusa a buja és titokzatos India díszletei közt játszódik. Natalia Makarova koreográfus pazar jelmezekkel színre vitt produkciója látványos utazást ígér a gyönyörű templomi táncosok és bátor harcosok egzotikus világába.

Koreográfus: Natalia Makarova, Marius Petipa után
Zene: Ludwig Minkus
Hangszerelte: John Lanchbery

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel