Program


Modern Talking - Thomas Anders és a  Neoton Família sztárjai

Modern Talking - Thomas Anders és a Neoton Família sztárjai

A 90 perces élőkoncert alatt együtt visszarepülhetünk a 80-as évekbe és megannyi elfeledett emléket idézhetünk fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 31. hétfő, 19:00

Jegyvásárlási lehetőség: 10.15 12:00 óráig 

Kapunyitás: 18:00

 

Modern Talking - Thomas Anders és Neoton Família
80’s Disco bemutatja…

A budapesti teltházas Thomas Anders koncertek után 2022-ben Debrecenben is megrendezésre kerül az év egyik legnagyobb koncertje a 80-as évek méltán népszerű világsztárjával, aki élőben adja elő a legjobb Modern Talking slágereket. Az 90 perces élő show alatt felcsendülnek a legnagyobb klasszikusok, ezt az élmény nem szabad kihagyni!

A külföldi sztárfellépőt pedig nem más követ, mint a korszak egyik legkiemelkedőbb zenekara, a Neoton Família!

És ezt még tudjuk fokozni….Az élő koncertek után egész estés party-val készülünk!!! A korszak legjobb zenéit a DJ legenda, Dévényi Tibi bácsi keveri!

Thomas Anders és a Modern Talking nevéhez több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady kötődik: a retro korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Éldd át velünk újra a 80-as éveket Debrecenben, a Főnix Arénában, ahol egy felejthetetlen, élő Thomas Anders koncert show-val várjuk a pop zene szerelmeseit 2022.10.15-én.

És természetesen nem szabad kihagyni a Neoton Família érdemeit sem: a magyar popzenei együttes hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, körülbelül 30 magyar nyelvű és több, mint 10 angol nyelvű dalt jelentetett meg világszerte. Legismertebb zenéiket senkinek nem kell bemutatnunk:

Szép nyári nap: https://www.youtube.com/watch?v=YUHYn689PlY
Holnap hajnalig: https://www.youtube.com/watch?v=DQZHfXhbO5A

A rendezvénynek a frissen felújított Főnix Aréna ad otthont, álló és ülő jegyek is vásárolhatók, így téve kellemessé a koncertélményt. Hatalmas buli lesz, ne maradjatok le róla!

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel