Program


Momkult Gyerekszínház: Pódium Színház - Mikulás kincsesládája
2

Momkult Gyerekszínház: Pódium Színház - Mikulás kincsesládája

Zenés Mikulásváró mesejáték

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 5. csütörtök, 10:00

Egy kincsesláda sok titkot rejt. Lili Manó nem bír magával, alig várja, hogy felnyithassa a fedelét. Mikulás nem sejti, hogy Lili Manó a kincseket a rossz gyerekeknek ajándékozza. A titokra fény derül, és Mikulás büntetésképpen némaságra inti a Manót. Eközben Rudolf, a rénszarvas, varázslatos sebességgel juttatja el a jó gyerekeket Mikulás csokoládégyárába, ahol minden megoldódik.

 

Azért, hogy Lili ne rosszalkodjon többet, a gyerekek segítségére is szükség lesz.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel