Program


MOST BUDAPEST / English Language/ (SZ)

MOST BUDAPEST / English Language/ (SZ)

MOST BUDAPEST egy vígjáték, ami megmutatja milyen az élet Budapesten a külföldiek szemszögéből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 19:30

MOST BUDAPEST / English Language/ (SZ)
Asterion Project Theatre in English

Hogyan értelmezik a más kultúrából jövő emberek a magyar kultúrát, nyelvet, gondolkodási módot? A darabban szerepel 11 színész, 11 különböző országból (Brazília, Spanyolország, Vietnám, Amerika, Jordánia, India, Oroszország, Ausztrália, Mongólia, Horvátország, Magyarország) akik valóban is Budapesten élnek.

Szereplők: Michah Himmelman, Paula Parducz, Thao Tran, Danton Murilo Miguel, Payal Vashist, Karam A Eliwa, Orsolya Balogh, Jayanth Vallurupalli, Gede Tibor, Alina Temirova, Ulziijargal Gantulga

Zene: Sarah Delbois
Grafikus: Keggard Ajtai
Jelmez tervező: Zsófi Forrás
Írta és rendezte: Čarna Kršul

Az előadás hossza: 70 perc

Ajánlatunk


zenés party két részben

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel