Program


Münchausen báró kalandjai

Münchausen báró kalandjai

Gottfried August Bürger regényét színpadra alkalmazta: Biserka Kolevska
Münchausen báró kalandjai
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 14. szerda, 14:30

Münchausen báró, a híres utazó, gyorsan belopta magát a szívünkbe, ismert és elismert lett az egész világon. Olyan kalandokon ment keresztül, amilyeneken még senki más: beutazta az egész világot, sőt, még a világűrt is, találkozott a holdbéli emberekkel, akik le tudják venni a fejüket, és anélkül tudnak járni-kelni a világűr sötétségében. A csatákból is kivette a részét táltos paripájával, és olyan kalandokba keveredett, hogy más biztosan ott hagyja a fogát. Fogságba is esett, ahonnan ügyesen meg is szabadult. Járt a sajtszigeten, sőt, egy olyan ágyúval is volt dolga, mely 1100 font súlyú golyót tudott kilőni. Szóval Münchausen báró csodálatos ember volt. Sok-sok kalandot élt át, melyeket barátainak, borozgatás mellett mesélt el – olyan meggyőzően, hogy egyik-másik kalandról még az is elképzelhető, hogy igaz volt.



Játsszák :
Bora Levente / Főglein Fruzsina / Gergely Rozália
Horváth Márk / Kovács Domokos
Markó-Valentyik Anna / Nagy Petra / Rab Viki
Ragán Edit / Szúkenyik Tamás / Vitányi-Juhász István

 
Díszlet, jelmez  Svila Velichkova
Mozgás  Fejes Kitty
Zeneszerző  Nelko Kolarov
Rendező  Biserka Kolevska

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel