Program


Musical Klub - A Rock színháztól a Madáchig

Musical Klub - A Rock színháztól a Madáchig

Ezen az estén fel- és megidézzük a két színház ikonikus darabjait, bemutatva a szerzőket és az előadókat. A kulisszatitkokat is rejtő sztorik mellett felcsendülnek a leghíresebb dalok, melyeket a legismertebb, népszerű énekesek, színészek tolmácsolnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 21. hétfő, 19:30

Musical Klub - a musical story
A Rock színháztól a Madáchig - Színpad a nagyvilág - Kis magyar musical történet

A Rock Színház a magyar zenés színházi kultúrát megújító társulat volt. Számos világsikerű musical magyarországi ősbemutatója mellett az első magyar rockopera megalkotása és színrevitele is hozzájuk kötődik. A közel másfél évtizedes működésük alatt számos világhírű musicalt mutattak be, például az Evitát, a West Side Story-t, a Hair-t, a Jézus Krisztus Szupersztárt, a Nyomorultakat vagy a Miss Saigont. Saját darabokat is írtak és nagy sikerrel vitték színre, többek között a Sztárcsinálókat, a Krónikást, A bábjátékost, a Dorian Gray-t, a Légy jó mindhalálig című darabot, vagy a Sakkot.

A Rock Színház után mind több hazai színház játszott musicalt, közülük a legsikeresebb a Madách Színház, ahol az elmúlt évtizedekben olyan kedvelt zenés darabokat láthatott a közönség, mint a Macskák, Az operaház fantomja, a Mamma mia, a József és a színes szélesvásznú álomkabát, Anna Kareninát, vagy a Mary Poppins.

Vendégek: BÍRÓ ESZTER, VÁGÓ ZSUZSI, CSENGERI ATTILA, SERBÁN ATTILA
valamint: GŐBÖLÖS KRISZTINA és KÁDÁR SZABOLCS

Házigazda:
Borsi László (producer-műsorvezető),
Kocsák Tibor (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője),
Várkonyi Mátyás (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, szövegíró, karmester, az egykori Rock Színház alapító-igazgatója).

Az előadás hossza: 100 perc

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel