Program


Na végre! - Beleznay Endre önálló estje

Na végre! - Beleznay Endre önálló estje

Több, mint négy évet várt rá, és végre ez a nap is elérkezett. Kollégái közül néhányan nem értek rá, mások megsértődtek, a többiek pedig megunták, hogy nem hagyja őket szóhoz jutni. Amit hosszú évek óta folyamatosan csak ígérgetett a színpadon, az most végre valósággá válik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 17:00

Az előadás 17:00 órakor kezdődik!

Több, mint négy évet várt rá, és végre ez a nap is elérkezett. Kollégái közül néhányan nem értek rá, mások megsértődtek, a többiek pedig megunták, hogy nem hagyja őket szóhoz jutni. Amit hosszú évek óta folyamatosan csak ígérgetett a színpadon, az most végre valósággá válik.

Főszerepben: Beleznay Endre
Játszótársak: Beleznay Endre és Beleznay Endre
Szöveg: Beleznay Endre
Dramaturg: Beleznay Endre
Konferál: Beleznay Endre
Rendezte: Beleznay Endre
Külön köszönet Beleznay Endrének.

Időtartam: 90 perc

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel