Program


Napijegy jóga nélkül - Délutáni autoimmun nap - II.Tavaszi szív-lélek testébresztő nap

Napijegy jóga nélkül - Délutáni autoimmun nap - II.Tavaszi szív-lélek testébresztő nap

II. TAVASZI SZÍV – LÉLEK – TESTÉBRESZTŐ!
programsorozat a KMO-ban

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 10. vasárnap, 13:00

Március 10-én, második alkalommal szervezzük meg a Tavaszi szív - lélek - testébresztő programsorozatunkat, ahol 2019-ben a fókuszba az autoimmun betegségek kerülnek. Mit tehetünk az életminőség javulásáért? Többek közt erre a kérdésre is választ kaphatnak az érdeklődők.

Az autoimmun-betegségek lényege, hogy a szervezet az immunrendszer segítségével ellenségesen reagál saját szöveteinek valamelyikére. Jelenleg kb. 60 autoimmun-betegséget tart számon a medicina; a spektrum a szervekhez kötött betegségektől (pl. gyulladásos bélbetegség vagy Basedow-kór, amely a pajzsmirigyet támadja) egészen a szisztémás betegségekig terjed (pl. gyulladásos reuma, szklerózis multiplex).

A délutáni előadásokon ezekről esik majd szó.
A Kundalíni joga foglalkozás kivételével valamennyi délutáni előadásra megválthatja jegyét ezzel a napijeggyel.

Fontos! A délutáni előadások közül van olyanok, melyek ingyenesek.
A napijegy vásárláskor ezeken a előadásokon, foglalkozásokon is részt tud venni, de ezeknél emailes regisztráció is szükséges!

Programok, melyeken részt vehet a napijegy megvásárlásával:

13.00-14.30: Domján Áron: Autoimmun betegségek és az agykontroll
14.00-15.00: Dr. Bíró Szabolcs: Terápiás hatású étrend-kiegészítők kiválasztásának szempontjai (díjtalan, de emailes regisztráció szükséges)
14.10-19.00: Beszélgetés a családállításról Farkas Annával (díjtalan, de emailes regisztráció szükséges)
15.00-17.00: Dr. Balázs Csaba Professzor előadása
17.30-19.30: Szendi Gábor előadása: Mikor és miért alakultak ki az autoimmun betegségek? - Tanulságok az emberi evolúcióból

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel