Program


NAPRAFORGÓK
2

NAPRAFORGÓK

A Napraforgó című előadás egy kortünetre fókuszál, amelynek nemcsak tragikumát mutatja meg, hanem abszurditásából adódó humorát is, a felnőttek és a gyerekek szemszögéből egyaránt.
Az előadás időtartama: 1 óra 30 perc szünet nélkül
 több

Ez egy vidéki kisvárosban játszódó történet, ami az iskola, a templom és a belvárosi pláza vonalán mozog. Ha létezik polgári dráma, akkor ez amolyan kispolgári darab. Egy fiatal pár, egy nem működő házasság, egy ház, amelyet el fognak veszíteni és egy elhatalmasodó betegség. A szőnyeg alá söpört kudarcok, ki nem mondott vádak, elfojtott indulatok mérgezik az otthon légkörét. Az egymástól elhidegült pár a problémáktól kábultan éli mindennapjait, amit egy tízéves gyermek éberen figyel.
Történetünk felnőtt szereplői beteljesületlen vágyakat vonszolnak magukkal nyugtalan életünk során, megoldások helyett átváltoztatják személyiségüket, van, aki furcsa betegségeket produkál, hogy érthetetlen tünetek mögé rejtőzzön el a világ és önmaga elől.

Szereplők, közreműködők

Pető Kata, Petrik Andrea, Formán Bálint, Sztarenki Dóra, Kárpáti Pál, Tolnai Hella, Kőszegi Mária, Hajduk Károly Játsszák
Szabó Márton István Jelmez
Bredán Máté Fény
Formán Bálint Zenei munkatárs
Tési Dóra A rendező munkatársa
Pass Andrea Író, rendező

 

Ajánló


NYÁRY KRISZTIÁN KÖNYVEI ALAPJÁN: Így szerettek ők – Molnár Ferenc felolvasószínház

„Ezen az estén két lány történetét meséljük el önöknek, akik... Nem könnyű elmondani,…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

Készítette: NeoSoft
Fel