Program


Négy évszak

Négy évszak

A Kecskemét City Balett, Vivaldi- Max Richter: A négy évszak című művét, az emberi lélek fejlődésére, az emberöltőn belüli lélekszakaszok változására fektetve a hangsúlyt, energikus koreográfiákon keresztül kívánja bemutatni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 19:00

Antonio Vivaldi - Max Richter: A négy évszak

„Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe. Csak azok botlanak meg az életben, akik valahogyan belülről süketek a világ hangjai iránt.” (Márai Sándor)

A Kecskemét City Balett, Vivaldi- Max Richter: A négy évszak című művét, az emberi lélek fejlődésére, az emberöltőn belüli lélekszakaszok változására fektetve a hangsúlyt, energikus koreográfiákon keresztül kívánja bemutatni.

Az utaknak értelmük van. De ezt csak az utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél előtt. „ (Márai Sándor)

Táncos:
Szőllősi Krisztina, Nagy Nikolett, Varga Lotti, Kiss Eszter m.v.
Takács Odett, Gömöri Lara, Katonka Zoltán, Földesi Milán,
Szóka Roland, Raj Martin, Perjési Patrik

Koreográfus: Barta Dóra
Díszlettervező: Barta Dóra
Jelmeztervező: Kiss Julcsi
Szcenikus: Szabó Csaba
Fénytervező: Katonka Zoltán
Konzultáns: Réczei Tamás
Ügyelő: Kovács Írisz
Asszisztens: Frigyesi Tünde

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel