Program


Némaság

Némaság

A Némaság című beavatószínházi előadás egy négy fős baráti társaság mindennapjain keresztül vizsgálja, hogyan működünk legközelebbi kapcsolódásainkban, és erre milyen hatással vannak a felmenőinktől kapott minták.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 31. szerda, 19:00

„A Némaság című beavatószínházi előadás egy négy fős baráti társaság mindennapjain keresztül vizsgálja, hogyan működünk legközelebbi kapcsolódásainkban, és erre milyen hatással vannak a felmenőinktől kapott minták. A produkció létrejöttét egy több hónapos közösségi alkotófolyamat előzte meg. Négy gimnazista lánnyal kezdtük a munkát, közösen gondolkodtunk és beszélgettünk. Ők a saját életükön, tapasztalásaikon, családi mintázataikon keresztül írtak szövegeket, monológokat.

Ezen a ponton csatlakozott be a munkafolyamatba egy pszichiáter, akinek kifejezetten a traumafeldolgozás a szakterülete. Az előadás során ő lesz a beavató, aki segít értelmezni a látottakat, tágabb kontextusba helyezi az elhangzottakat, miközben folyamatos interakcióban van a lányokkal.

Közvetítő szerepe van a nézők és a játszók között.” – idézet az alkotóktól

Szereplők: Galambos Vera, Mundruczó Vica, Nagy Noémi, Gerner Anna Iringó, Preisz Éva Eszter

Dramaturg: Törley-Havas Sára

Rendező: Hidvégi Nóra

Helyszín: Budapest 1073, Erzsébet körút 58. – Soul Stage 2.

Ajánlatunk


Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Sok szeretettel várjuk Önöket 2024. március 5-én, kedden este 7 órakor a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógába egy rendkívüli irodalmi estre a Karinthyk szellemében! Lesz felolvasás, történetmesélés, ének, zene, s természetesen: sok humor a szavak pergőtüzében...

Ajánló


Henry Purcell DIDO ÉS AENEAS Opera három felvonásban, egy részben, angol nyelven, magyar és angol felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel