Program


Némaság

Némaság

A Némaság című beavatószínházi előadás egy négy fős baráti társaság mindennapjain keresztül vizsgálja, hogyan működünk legközelebbi kapcsolódásainkban, és erre milyen hatással vannak a felmenőinktől kapott minták.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 31. szerda, 19:00

„A Némaság című beavatószínházi előadás egy négy fős baráti társaság mindennapjain keresztül vizsgálja, hogyan működünk legközelebbi kapcsolódásainkban, és erre milyen hatással vannak a felmenőinktől kapott minták. A produkció létrejöttét egy több hónapos közösségi alkotófolyamat előzte meg. Négy gimnazista lánnyal kezdtük a munkát, közösen gondolkodtunk és beszélgettünk. Ők a saját életükön, tapasztalásaikon, családi mintázataikon keresztül írtak szövegeket, monológokat.

Ezen a ponton csatlakozott be a munkafolyamatba egy pszichiáter, akinek kifejezetten a traumafeldolgozás a szakterülete. Az előadás során ő lesz a beavató, aki segít értelmezni a látottakat, tágabb kontextusba helyezi az elhangzottakat, miközben folyamatos interakcióban van a lányokkal.

Közvetítő szerepe van a nézők és a játszók között.” – idézet az alkotóktól

Szereplők: Galambos Vera, Mundruczó Vica, Nagy Noémi, Gerner Anna Iringó, Preisz Éva Eszter

Dramaturg: Törley-Havas Sára

Rendező: Hidvégi Nóra

Helyszín: Budapest 1073, Erzsébet körút 58. – Soul Stage 2.

Ajánlatunk


Dzsamgön Kongtrul rinpocse – Vadzsrajógini-beavatás Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 21-22-én beavatást ad.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel